Sve kategorije

E-mail: [email zaštićen]

Tel: + 86 731 8512 2549

EN

Početna>Vijesti>Industry News

Najbolja kineska bolnica XiangYa preferirala je medicinski negatoskop Jinde Tech

Vrijeme: 2017-12-21 Hits: 60

Najbolja kineska bolnica XiangYa preferirala je medicinski negatoskop Jinde Tech

Kako bi se napravila precizna dijagnoza filmova pacijenata i smanjile pogrešne dijagnoze i pogrešne dijagnoze, mnoge bolnice se odlučuju za medicinski negatoskop koji proizvodi Jinde Tech. Kao prestižne vrhunske bolnice u Kini, Xiangya koristi visokokvalitetni medicinski negatoskop Jinde. I mnoge poznate bolnice kao što su bolnica za rak u provinciji Hunan, bolnice Xiangya kupile su Jinde medicinsku proizvodnju medicinskog negatoskopa.

Xiangya bolnica radiologije u 2013. kao cijela renovacija, Jinde medicinski negatoskop pobijedio u ponudi uzrokuje odličan kvalitet, brižna usluga, razumna cijena.

xiangyafuy

                        Xiangya hospital with Jinde medical negatoscope building location

xiangya-JD

          Bolnica Xiangya sa slikom instalacije operacijske sobe medicinskog negatoskopa Jinde

Jinde Tech, više od 12 godina specijalizirana za proizvodnju medicinskog negatoskopa (također poznatog kao LED film gledač, čitač filmova), koristeći najnapredniju tehnologiju LED pozadinskog osvjetljenja, samorazvijeni elastični silikonski kopče, energetski učinkovitiji, ekološki prihvatljiviji i izdržljiviji.

Ako ste zainteresirani ili imate bilo kakva pitanja o medicinskom negatoskopu Jinde, posjetite našu web stranicu direktno na www.view-box.com. Kliknite na dugme online usluga ili ostavite poruku. Jinde Tech nudi vrhunski negatoskop, intimne konsultante za cijeli proces.