Sve kategorije

E-mail: [email zaštićen]

Tel: + 86 731 8512 2549

EN

Početna>O nama>Profil kompanije

jinde Tech

Changsha Jinde Technology Co., Ltd, sa sjedištem u gradu Changsha, Kina, razvila je seriju medicinske opreme za snimanje i proizvoda za sterilizaciju zraka: LED rendgenski preglednik filmova, plazma sterilizator zraka, sterilizatori za krevet, magnetna rezonancija nemagnetna nosila i invalidska kolica, medicinska kompjuterska kolica i drugi medicinski uređaji. Ovi proizvodi imaju široku primjenu u odjeljenju radiologije, operacijskoj sali, CSSD-u, ambulantama i stacionarima različitih nivoa bolnica ili medicinskih centara.


Uz tehnološku prednost i odličan kvalitet, održavamo napredni nivo u polju. Naša kompanija ima certifikat ISO9001:2015 i većina proizvoda ima CE oznaku i posjedujemo nekoliko patentiranih znanja.
 

Kako kompanija brzo raste, ne samo da smo osigurali tržište u Kini, već smo postigli i velika dostignuća na međunarodnom tržištu. Razvili smo neke inozemne distributere i aktivni smo u prisustvu međunarodnih medicinskih događaja za proširenje našeg brenda i tržišnog udjela. Naši proizvodi izvoze se u skoro 50 zemalja i regiona u jugoistočnoj Aziji, Evropi, Latinskoj Americi, Africi itd i veoma su cenjeni od strane kupaca.
 

Pridržavajući se principa „prvo kupac, prvo usluga“ i držeći se poslovne filozofije „izgradite brend lojalnošću i povjerenjem, kreirajte budućnost kvalitetom“, cilj nam je da uspostavimo „Jinde“ kao svjetski poznat vrhunski brend zasnovan na profesionalnim tehnički tim, odličan kvalitet, zdrava prodajna mreža i konkurentna.