Sve kategorije

E-mail: [email zaštićen]

Tel: + 86 731 8512 2549

EN

Početna>Vijesti>Kompanija News

LED rendgenski film prikazuje na međunarodnoj izložbi Arab Health 2012

Vrijeme: 2020-09-30 Hits: 22

Jinde Tech LED negatoskop i kolica medicinske radne stanice pokazuju na međunarodnoj izložbi Arab Health 2012. Arab Health je najveće okupljanje zdravstvenih i trgovinskih stručnjaka u MENA regiji. Očekuje se da će događaj 2012. godine ugostiti više od 4,200 kompanija izlagača i 103,000 učesnika iz više od 150 zemalja.

Najava odgode CMEF & ICMD 2020

Poštovani izlagači, posjetioci, partneri i kolege iz industrije,
CMEF i ICMD 2020 žele izraziti našu zabrinutost za sve koji su pogođeni korona virusom. Efekti, stvarni i predviđeni, koronavirusa postaju evidentni u svim aspektima naših života ovdje u Kini i širom svijeta.

Nakon pomnog praćenja situacije koja se razvija i nakon cirkulara Državnog vijeća od 8. aprila o usvajanju mjera prevencije i kontrole za ključna mjesta, jedinice i grupe, pomjerit ćemo CMEF i ICMD koji je prvobitno planiran od 3. do 6. juna. , 2020. će biti pomjereno.

Kineski međunarodni sajam medicinske opreme (CMEF) i Međunarodni sajam proizvodnje i dizajna komponenti (ICMD)
biće pomjereno za 19.-22.

Mjesto održavanja će ostati nepromijenjeno u Nacionalnom izložbenom i kongresnom centru (Šangaj).

Ova odluka je doneta nakon konsultacija sa našim izlagačima i zainteresovanim stranama i uz zdravlje i bezbednost svih uključenih kao naš prioritet broj jedan.

Molimo pogledajte najnovija obavještenja i ažuriranja na službenoj web stranici CMEF-a (http://www.cmef.com.cn). Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno se obratite organizacionom odboru.

Hvala vam na razumijevanju i kontinuiranoj podršci i molimo vas da prihvatite naše iskreno izvinjenje za sve nastale neugodnosti. Uvjereni smo da ćemo u oktobru moći da vam predstavimo još jedan uspješan CMEF i radujemo se što ćemo vas tada vidjeti.

Reed Sinopharm Exhibitions
April 16, 2020

Jinde Tech prisustvuje ovoj međunarodnoj izložbi Arab Health 2012 23-26 januara u Dubai International Convention and Exhibition Centre. Na ovoj izložbi prikazali bismo naše proizvode LED negatoskop 
 
Jinde Tech LED negatoskop prikazuje na arapskom zdravlju   

Jinde Tech, više od 12 godina specijaliziran za proizvodnju LED negatoskopa (također poznat kao LED filmski preglednik, čitač filmova), koristeći najnapredniju tehnologiju LED pozadinskog osvjetljenja, samorazvijeni elastični silikonski uređaj za kopče, energetski učinkovitiji, ekološki prihvatljiviji i izdržljiviji.

Ako ste zainteresirani ili imate bilo kakva pitanja o medicinskom negatoskopu Jinde, posjetite našu web stranicu direktno na www.view-box.com. Kliknite na dugme online usluga ili ostavite poruku. Jinde Tech nudi vrhunski negatoskop, intimne konsultante za cijeli proces.
 
Urednica: gđa Lydia Wu-13875904684  [email zaštićen]
Sva prava zadržana www.view-box.com/ (Jinde Tech), molimo navedite izvor.