Sve kategorije

E-mail: [email zaštićen]

Tel: + 86 731 8512 2549

EN

Početna>Vijesti>Kompanija News

Jinde Booth Z6.J37 na Arab Health 2018 u Dubaiju od 29. januara do 1. februara 2018.

Vrijeme: 2018-01-17 Hits: 52

Warmly welcome to visit Jinde Booth Z6.J37 at Arab Health 2018 in Dubai from 29 January  to 1 February 2018!

Jinde LED X ray film viewers ( X-ray illuminator / X-ray view box / LED negatoscope )

Proizvodi strane pomoći koje je odredila kineska vlada

Direktni proizvođač plazma sterilizatora zraka, OEM su uglavnom dobrodošli

Changsha Jinde Technology Co., Ltd., sa sjedištem u gradu Changsha, Hunan, razvila je seriju medicinske opreme za snimanje i proizvoda za sterilizaciju zraka: LED rendgenski preglednik filmova, plazma sterilizator zraka, magnetna rezonancija nemagnetna nosila i invalidska kolica, medicinski kompjuter kolica i drugih medicinskih uređaja. Ovi proizvodi imaju široku primjenu u odjeljenju radiologije, operacijskoj sali, CSSD-u, ambulantama i stacionarima različitih nivoa bolnica ili medicinskih centara.

Uz tehnološku prednost i odličan kvalitet, održavamo napredni nivo u polju. Naša kompanija ima certifikat ISO9001:2008 i većina proizvoda ima CE oznaku i posjedujemo nekoliko patentiranih znanja.

Kako kompanija brzo raste, ne samo da smo osigurali tržište u Kini, već smo postigli i velika dostignuća na međunarodnom tržištu. Razvili smo neke prekomorske distributere i aktivni smo u prisustvu međunarodnih medicinskih događaja za proširenje našeg brenda i tržišnog udjela. Naši proizvodi izvoze se u skoro 50 zemalja i regiona u jugoistočnoj Aziji, Evropi, Latinskoj Americi, Africi itd. i veoma su cenjeni od strane kupaca.

Pridržavajući se principa „prvo kupac, prvo usluga“ i držeći se poslovne filozofije „izgradite brend lojalnošću i povjerenjem, kreirajte budućnost kvalitetom“, cilj nam je da uspostavimo „Jinde“ kao svjetski poznat vrhunski brend zasnovan na profesionalnim tehnički tim, odličan kvalitet, zdrava prodajna mreža i konkurentna.